Sari la conținut

Mesaje De Dragoste Scurte Pentru El Tpu

Calendarul 365 Mesaje pline de Dragoste pentru Mama - Paperback brosat - Helen Exley - Helen Exley

Calendarul 365 Mesaje pline de Dragoste pentru Mama – Paperback brosat – Helen Exley – Helen Exley

Vezi mai mult

Pret ≈ 65 RON / Cartepedia /
Un gând pentru fiecare zi… Un cadou minunat pentru cea mai iubită mamă. Lucrarea este gândită sub forma unui calendar ce poate fi păstrat pe noptieră sau pe masă pentru a-i aminti în fiecare zi câ…

365 de mesaje pline de dragoste pentru Mama

365 de mesaje pline de dragoste pentru Mama

Vezi mai mult

Pret ≈ 49 RON / Librariadelfin /
365 de mesaje pline de dragoste pentru Mama

365 de mesaje pline de dragoste pentru mama |

365 de mesaje pline de dragoste pentru mama |

Vezi mai mult

Pret ≈ 65 RON / Carturesti / Helen Exley
Un gand pentru fiecare zi… Un cadou minunat pentru cea mai iubita mama. Lucrarea este gandita sub forma unui calendar ce poate fi pastrat pe noptiera sau pe masa pentru a-i aminti in fiecare zi cat de mult e iubita.”15 martie: Pentru ca m-ai ingrijit cand eram mica. Pentru ca ai fost asa de buna cand eram bolnava. Pentru ca ai rabdat si m-ai iertat cand m-am purtat urat. Pentru ca ai stat treaza pana cand m-am intors. Pentru ca m-ai incurajat cand am avut nevoie. Pentru increderea si dragostea

Produse cumparate impreuna

1. Set cadou pentru bărbați – acest set poate conține un parfum elegant, un portofel din piele și un ceas deosebit. Este potrivit pentru a-l surprinde pe partener cu un cadou special și util.

2. Tricou personalizat – poți alege un tricou cu un mesaj de dragoste scurt și dulce pentru el. Poți opta pentru un mesaj simplu, cum ar fi Te iubesc sau pentru unul mai amuzant și original, cum ar fi Ești dragostea mea, dar și telecomanda mea.

3. Album foto personalizat – poți crea un album foto cu cele mai frumoase amintiri pe care le-ați trăit împreună. Adaugă mesaje de dragoste scurte și însemnate în fiecare pagină pentru a-l emoționa și a-i arăta cât de mult îl iubești.

Lasa parerea ta aici

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.