Contact

Bun venit pe pagina de contact a site-ului Infocartea.ro, dedicat promovării de cărți și articole din domeniul literaturii.

Vă rugăm să rețineți că Infocartea.ro nu comercializează cărțile și articolele prezentate, ci le promovează de la parteneri externi. Astfel, dacă doriți să comandați un produs prezentat pe site-ul nostru, va trebui să accesați site-ul partenerului respectiv și să efectuați comanda direct prin intermediul acelui site.

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire legată de cărțile sau articolele promovate sau aveți nevoie de ajutor în a găsi cărțile potrivite pentru gusturile și preferințele dvs. literare, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin e-mail, la adresa de [email protected] și vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Vă reamintim că opiniile și recenziile prezentate pe site-ul nostru sunt strict subiective și nu reprezintă o garanție sau o recomandare oficială pentru cărțile sau articolele respective.

Dacă sunteți interesat de a promova cărțile sau articolele dvs. pe site-ul nostru sau în rețeaua noastră de marketing, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai sus și vom lua în considerare oferta dvs.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și sperăm să vă ajutăm în a descoperi noi și interesante cărți și articole din domeniul literaturii!