Marea Carte A Emotiilor

Marea carte a emotiilor |
Marea carte a emotiilor |

59.9 RON

Carturesti

Aquila

Marea carte a emotiilor
Marea carte a emotiilor

49.21 RON

Cartidesuflet

Jambor Eszter

Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici
Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici

69.3 RON

Librex

Didactica Publishing House

Marea carte cu imbratisari
Marea carte cu imbratisari

23.9 RON

Bookzone

Litera

Marea carte cu jocuri și activități
Marea carte cu jocuri și activități

35.1 RON

Bookzone

Corint

Marea carte a emotiilor – Libris

Carti >> Carti Pentru Copii >> Literatura Universala >> Marea carte a emotiilor Transportul prin curier rapid este GRATUIT pentru toate comenzile de peste 90lei ! Taxa de transport pentru comenzile sub 90 lei este de doar 9.90lei , oriunde in ţară!

www.libris.ro/marea-carte-a-emotiilor-AQU978-973-714-746-2–p1250631.html

 

Marea carte a emotiilor – Libris

Marea carte a emotiilor. Marea carte a emotiilor. Povesti pentru recunoasterea emotiilor . Cum te simti? Pare o intrebare simpla, la care orice adult stie sa raspunda. Insa copiii inca nu stiu, mai exact abilitatea lor de a raspunde este limitata, bazandu-se doar pe cateva emotii elementare. De multe ori parinti isi privesc copiii si vad doar …

www.libris.ro/marea-carte-a-emotiilor-AQU978-973-714-877-3–p21870291.html

 

Marea carte a emotiilor – Jambor Eszter cel mai mic preț …

Cartea Marea carte a emotiilor face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să iți placă timpul petrecut lecturand Marea carte a emotiilor și, de asemenea, sperăm că autorul Jambor Eszter, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

booknation.ro/carti/carte.php?product_id=11674752

 

Marea carte a emoțiilor – Editura Aquila – YouTube

Autor:Jambor Eszter Ilustrații și copertă: Raduly Csaba Cărțile se găsesc in librariile din țară si online!Producție media: http://www.prosoundstudio.ro/

www.youtube.com/watch?v=xZU253vg1zU

 

Marea carte a emotiilor – Jumor Eszter

Marea carte a emotiilor – Jumor Eszter. carturesti.ro. Carte. Pentru copii, adolescenti. Carti ilustrate, interactive. Marea carte a emotiilor. „Marea carte a emotiilor” in librăriile Cărturești. ×. Selectați un oraș Selectați un oraș.

carturesti.ro/carte/marea-carte-a-emotiilor-436958606

 

Marea carte despre emotii, de Chiara Piroddi, Alessandra …

31/08/2021 · Marea carte despre emotii – 65% – 65%. 0-64.98%. Marea carte despre emotii. Autor: Chiara Piroddi. Scrie o recenzie. Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account. Nota ta: Preț standard 29,90 lei Preț special 10,47 lei. Reducere 65%.

www.litera.ro/marea-carte-despre-emotii

 

Marea carte a emoțiilor. Povești pentru recunoașterea …

03/09/2021 · Marea carte a emoțiilor. Povești pentru recunoașterea emoțiilor. 55 01 lei. -5% de la 57,9 lei. În stoc. Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei. Retur posibil: 365 zile. Data estimată de livrare: 03.09.2021. Ambalare gratuită a cadoului.

www.cartepedia.ro/carte/carti-dupa-grupa-de-varsta

 

Marea carte a emotiilor – Jambor Eszter PDF | Carte PDF …

Autor: Jambor Eszter Marea carte a emotiilor – FORMAT PDF. Cartea Marea carte a emotiilor a fost scrisă de Jambor Eszter și a apărut in anul 2019 la editura AQUILA.. Cartea are 96 de pagini și se incadrează in categoria Literatura Universala. Dacă iți dorești să citești cartea integral folosește butoanele de mai jos pentru a naviga la librăriile online care comercializează …

booknation.ro/carti/carte-pdf.php?product_id=11674752

 

Marea Carte a Emotiilor • UZINA DE CARTE

29/11/2019 · Marea Carte a Emotiilor • Cum te simti? Pare o intrebare simpla, la care orice adult stie sa raspunda. Insa copiii inca nu stiu, mai exact abilitatea lor de a raspunde este limitata, bazandu-se doar pe cateva emotii elementare. De multe ori parinti isi privesc copiii si vad doar „istericaleˮ. Dar oare de ce se comporta copilul asa? Ii e somn?

www.uzinadecarte.ro/librarie/carte

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.