Capitan La 15 Ani – Jules Verne

Capitan La 15 Ani – Jules Verne

Cautari similare:

„Căpitan la cincisprezece ani” (rezumat) de Jules Verne …

martie 21, 2016 martie 22, 2016 Horia Texte capitan la cincisprezece ani, Jules Verne, rezumat. În această carte este vorba despre un tânăr, Dick Sand, care era marinar pe puntea bricului Pilgrim. Acest vas avea scopul de a vâna balene și a le vinde negustorilor. … 2019 la 4:15 pm

Sursa: https://surasulcopilariei.wordpress.com/2016/03/21/capitan-la-cincisprezece-ani-rezumat-de-jules-verne/

Capitan la 15 ani de Jules Verne: REZUMAT

Capitan la 15 ani este un roman de aventuri Autorul povesteste calatoriile si intamplarile primejdioase prin care trece echipajul unei nave naufragiate.Nava se salveaza in cele din urma,datorita calitatilor exceptionale ale tanarului sau capitan, un baiat de cincisprezece ani, Dick Sand.

Sursa: https://negru23.blogspot.com/2015/03/rezumat.html

Capitan la 15 ani

Capitan la 15 ani este un roman de aventuri, povestea lui Dick Sand, un adolescent curajos si inteligent. In urma unei intamplari tragice, tanarul ramane singurul marinar la bordul briciului "Pilgrim", alaturi de sotia armatorului, doamna Weldon, fiul ei, Jack, varul Benedict, bucatarul Negoro, negrii salvati de pe epava unui vas si cainele Dingo.

Sursa: https://www.librarie.net/p/314464/capitan-la-15-ani

Capitan la 15 ani

Cartea Capitan la 15 ani – Jules Verne face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Jules Verne. Cartea a fost publicata in 2016 la editura ANDREAS. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.

Sursa: https://www.libris.ro/capitan-la-15-ani-jules-verne-ADR978-606-765-004-4–p987715.html

Căpitan la cincisprezece ani – Jules Verne – Cărțile Tinerilor

Romanul „Căpitan la cincisprezece ani” („Un capitaine de quinze ans”) de Jules Verne a apărut între 1 ianuarie și 15 decembrie 1878, în Magasin d’éducation et de récréation, iar apoi în format mare în același an. Deşi ne-au obişnuit să credem că operele lui Verne

Sursa: http://www.cartiletinerilor.com/capitan-la-cincisprezece-ani-jules-verne/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.