Stephen King Cimitirul Animalelor

Cimitirul Animalelor – Stephen King

Stephen KingCautari similare:

Cimitirul animalelor

7/30/2019 · Inspirat de horror-ul lui Stephen King, Cimitirul animalelor – Pet Sematary urmăreşte viaţa doctorului Louis Creed (Jason Clarke), care – după ce se mută cu soţia sa Rachel (Amy Seimetz) şi cu cei doi copii mici, din Boston undeva la ţară în Maine – descoperă un misterios cimitir în pădure, nu departe de casa familiei.

Sursa: https://portalultautv.net/cimitirul-animalelor-pet-sematary-2019/

Cimitirul Animalelor

Cartea Cimitirul Animalelor – Stephen King face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Stephen King. Cartea a fost publicata in 26 ianuarie 2015 la editura NEMIRA. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.

Sursa: https://www.libris.ro/cimitirul-animalelor-stephen-king-nem978-606-579-936-3.html

Cimitirul animalelor de Stephen King

1/23/2017 · Părere personală. Așadar, Cimitirul Animalelor de Stephen King este un roman care sigur îți va plăcea. Și nu pentru că ar fi foarte horror sau un roman care să te pună prea mult pe gânduri, ci pentru că e o poveste bine construită dar și pentru că e un roman ușor de citit.

Sursa: http://blogdecarti.ro/cimitirul-animalelor-de-stephen-king/

Cimitirul animalelor, de Stephen King

Stephen King este maestrul literaturii horror-thriller şi asta o ştiu toţi cititorii lui şi ai genului. Am citit atâtea cărţi de-ale lui, încât numai când rostesc “Stephen King” mi se ridică părul pe ceafă… Cimitirul animalelor nu face excepţie, ba chiar cred că este una din “perlele” scriitorului. Esenţa romanului e scrisă pe ultima copertă a cărţii: “Ar putea …

Sursa: https://www.pediverse.ro/cimitirul-animalelor-de-stephen-king/

Stephen King – Cimitirul animalelor

De obicei King scrie fie finaluri “fericite”, fie macar unele care ingaduie speranta. Nu si aici, iar asta face ca povestea sa fie cutremuratoare. Costi a scris, “Cimitirul animalelor” e prima carte de Stephen King pe care am avut placerea sa o citesc, pe vremea aceea fiind in clasa a cincea (asta da copilarie).

Sursa: http://nemirabooks.ro/stephen-king-cimitirul-animalelor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.