Selectează o Pagină

Nascuta Din Fum Si Os – Laini Taylor

Laini TaylorCautari similare:

Nascuta din fum si os

Cartea Nascuta din fum si os – Laini Taylor face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Laini Taylor. Cartea a fost publicata la editura EPICA. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.

Sursa: https://www.libris.ro/nascuta-din-fum-si-os-laini-taylor-EPC978-606-8754-12-3–p1039230.html

Nascuta din fum si os de Laini Taylor

A fost nominalizata la National Book Award, in anul 2009, pentru romanul Lips Touch: Three Times. In 2011 a publicat prima carte din seria cu acelasi nume, Nascuta din fum si os, care s-a transformat rapid intr-un fenomen editorial global, fiind tradusa in 33 de limbi si vanduta in milioane de exemplare.

Sursa: https://www.dol.ro/carti/carti-pentru-copii/adolescenti/nascuta-din-fum-si-os-yepi00038.html

Născută din fum și os

Născută din fum și osLaini Taylor (recenzie) Pe grupurile de Facebook unde activez de obicei și care au legătură cu lectura, evident am tot auzit vorbindu-se despre cartea scrisă de Laini Taylor, Născută din fum și os, așa că, atunci când am reluat colaborarea cu librăria virtuală Libris am ales această carte pentru a o citi și a vă spune părerea mea.

Sursa: https://www.softblog.eu/2017/11/nascuta-din-fum-si-os-laini-taylor-recenzie/

Nascuta din fum si os

A fost nominalizată la National Book Award, în anul 2009, pentru romanul Lips Touch: Three Times. În 2011 a publicat prima carte din seria cu același nume, Născută din fum și os, care s-a transformat rapid într-un fenomen editorial global, fiind tradusă în 33 de limbi și …

Sursa: https://carturesti.ro/carte/nascuta-din-fum-si-os-449604

Nascuta din fum si os

Nascuta din fum si os – Comanda cartea online – Laini Taylor – Produs Cadou. … „Laini Taylor a creat lumi noi, epoci și creaturi cu asemenea minuțiozitate și măiestrie, încât toate sunt veridice. Cititorii vor aștepta cu mare interes continuarea acestei povești complexe, captivante.” …

Sursa: https://www.librarie.net/p/276337/nascuta-din-fum-si-os