Inger Si Demon – Elizabeth Hoyt

Inger Si Demon – Elizabeth Hoyt

Cautari similare:

”Înger și demon” de Elizabeth Hoyt, contele și iubirea lui …

Citește ‘Înger și demon‘ de Elizabeth Hoyt pentru a vedea dacă povestea de dragoste dintre cei doi ar putea să prindă aripi în viața reală. Cartea apre vineri, 7 iunie 2019, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9, 99 lei.

Sursa: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/inger-si-demon-elizabeth-hoyt-202700

Înger și demon

Înger și demon – Elizabeth Hoyt historical romance. Cartea Înger și demon – Elizabeth Hoyt apare vineri – 07.06. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei. Primul volum al trilogiei Prinților.

Sursa: https://literaturapetocuri.ro/inger-si-demon-elizabeth-hoyt-colectia-carti-romantice-iunie-2019.html

Lista carti Elizabeth Hoyt

6/27/2013 · Hei, am vazut ca seria Maiden Lane este foarte apreciată pe acest site si ca Elizabeth Hoyt este una dintre scriitoarele care surexcita interesul cititoarelor si doream sa aduc o completare listei. Pe langa cele 12 romane anuntate, autoare a scos vara aceasta si o nuvela, Once Upon a Moonlit Night.

Sursa: https://www.faramiere.ro/lista-carti-elizabeth-hoyt/

Inger si demon

Inger si demonInger si demon … Elizabeth Hoyt este autoarea ale căror romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly. De asemenea, cărțile ei, traduse până acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au câștigat de două ori …

Sursa: https://carturesti.ro/carte/inger-si-demon-208236

Inger si demon by Elizabeth Hoyt

11/1/2006 · I believe that this book was Elizabeth Hoyt’s first book, and a very popular book, too. My first read from Hoyt was The Leopard Prince, which came after this book. I was blown away by the way she tells a story, I still believe that she writes on a different level …

Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/21102907-inger-si-demon

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.