Idiotul Dostoievski Pdf

Idiotul – F.M. Dostoievski

Cautari similare:

Idiotul [eBook] de F.M. Dostoievski — Carte Electronică …

Idiotul de F.M. Dostoievski este romanul unei perpetue surprize, al nehotărârii şi al reacţiei convulsive a umanului faţă de faptele unei societăţi violente care, în lipsa raţiunii, se conduce după instinct şi patimi.

Sursa: https://www.bestseller.md/idiotul-ebook-de-f-m-dostoievski.html

Recenzie: "Idiotul" de F. M. Dostoievski

6/2/2015 · “Idiotul” de F. M. Dostoievski. Tiepac Maya. Share. Tweet. Pin. Asa cum am spus deja intr-o recenzie anterioara, literatura rusa si-a păstrat calitatea foarte buna din perioada clasica pana azi (evident, in fiecare perioada comparata cu calitatea celorlalte). In perioada clasica insa, se desprind doi scriitori considerati de unii cei mai …

Sursa: https://radiodeea.ro/idiotul-dostoievski-24333.html

Idiotul

“Adevăratul subiect din Idiotul este iminența și imanența morții. Imaginea lor se regăsește în în picture lui Holbein ce-l înfățișează pe Cristos dat jos de pe cruce. Copia acestui portret atârnă pe unul dintre pereții casei lui Rogozin, și atât Dostoievski, cât și prințul Mîșkin l-au contemplat în Basel. Ni se spune că tabloul înfățișează un om mort, o bucată …

Sursa: https://www.editura-art.ro/info/carte/idiotul-serie-de-autor-dostoievski-s

F.M. Dostoievski

F.M. Dostoievski. Unul dintre cei mai importanti scriitori rusi este, fara indoiala, F.M. Dostoievski, scrierile sale avand un efect profund si de durata asupra literaturii, filozofiei, psihologiei si teologiei secolului al XX-lea. Feodor Mihailovici Dostoievski a trait 60 de ani (1821-1881), iar primul sau succes l-a avut in anul 1846, cu romanul Oameni sarmani.

Sursa: https://www.libris.ro/librarie-online?fsv_77564=F.M.+Dostoievski

Idiotul

Idiotul este un roman al lui Feodor Dostoievski, scris în 1867–1868. A fost publicat prima dată în revista Russky Vestnik, din Sankt Petersburg, 1868–1869. Titlul original este Идиот. Romanul Idiotul este unul din cele mai remarcabile opere ale lui Dostoievski, dobândind un renume mondial.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Idiotul

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

0
Rated 0 out of 5
0 din 5 stele (pe baza a 0 review-uri)
Excelent0%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.