Selectează o Pagină

Flacara – Leonard Cohen

Leonard CohenCautari similare:

HALLELUJAH! – Cohen și chitara sa, din nou la Bucureşti …

Leonard Cohen este un gânditor care scrie poeme, un poet care compune muzică, un cântăreţ care se dăruieşte publicului, în timp ce se caută pe sine. O căutare nevrotică, dureroasă, pentru care a fost numit „poetul laureat al pesi­mismului“, „prinţul decepţiei“, „naşul melancoliei“, „negustorul disperării“.

Sursa: http://revistaflacara.ro/hallelujah-%e2%80%93-cohen-%c8%99i-chitara-sa-din-nou-la-bucuresti/

Magda Puskas

7/22/2010 · leonard cohen dance me to the end of love – Duration: 6:08. im4out again Recommended for you. … Cenaclul Flacara – Niciodata (Adrian Paunescu, Octavian Bud) – Duration: 5:02.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=H9WqAjTnycQ

Emeric IMRE

4/9/2009 · In 1984, a debutat la Cenaclul Flacara, impreuna cu Ghita Cucui si Liviu Robu cu care formau grupul Notorius. Euforia scenei a fost curmata, insa, de chemarea „in armata”. A fost militar la o unitate din Timisoara, in orchestra careia a cantat la vioara si chitara. La terminarea stagiului militar, a aflat Cenacul Flacara desfiintat.

Sursa: https://www.foreverfolk.com/2009/04/09/emeric-imre.html

„If it be your will….” Leonard Cohen (P)

Muzica lui Leonard Cohen, spunea cineva, ar trebui vîndută cu o lamă de ras pentru tăiat vene la fiecare CD. Frămîntat suflet, dar adînc frămîntat. Există multe feluri de nelinişti. Neliniştea lui Cohen e fascinantă. Evreul din el nu îl lasă fără să ajungă a se ruga chiar şi în batjocoră, la stîlpi, la femei,…

Sursa: https://mariuscruceru.ro/2010/11/01/if-it-be-your-will-leonard-cohen-p/

Leonard Cohen

Übersetzung des Liedes „You Want It Darker“ (Leonard Cohen (Leonard Norman Cohen)) von Englisch nach Rumänisch (Version #2)

Sursa: https://lyricstranslate.com/de/you-want-it-darker-te-doresti-intuneric.html