Vocea Lui Archer

Vocea Lui Archer – Mia Sheridan

Mia SheridanCautari similare:

Vocea lui Archer

VOCEA LI.II ARCHER Md. aqezd.apoi in fata lui, mi prinse de brate si privirea lui imi iscodi chipul.Am suris si el mi-a zdmbit la rindul sIu. – Ajzi,mbetul mamei tale, gtii? Fapa mi se inseninl de bucurie.imi plicea zdmbetul mamei mele: era blnnd gi minunat si mi fhcea s[ mi simt iubit. – Dar semln cu tata, i-am rXspuns, mutindu-mi privirea in plmdnt.Toat[ lumea imi spunea ci am ceva din aerul …

Sursa: https://cdn4.libris.ro/userdocspdf/813/Vocea%20lui%20Archer%20-%20Mia%20Sheridan.pdf

Vocea lui Archer

Cartea Vocea lui Archer – Mia Sheridan face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Mia Sheridan. Cartea a fost publicata la editura EPICA. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.

Sursa: https://www.libris.ro/vocea-lui-archer-mia-sheridan-EPC978-606-8754-23-9–p1165978.html

Vocea lui archer de Mia Sheridan

Comanda online VOCEA LUI ARCHER de MIA SHERIDAN pe dol.ro. Aici vei gasi o varietate de Carti pentru copii, Adolescenti si carti de la editura EPICA.

Sursa: https://www.dol.ro/carti/carti-pentru-copii/adolescenti/vocea-lui-archer-yepi00050.html

Recenzie „Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Vocea lui Archer este un roman emoționant, trist, tulburându-te cu fiecare rând. Povestea celor doi și întâmplările din trecut, ținându-te cu sufletul la gură, pentru a afla misterul și provocările pe care le-au avut de înfruntat….

Sursa: https://booknation.ro/recenzie-vocea-lui-archer-de-mia-sheridan-6/

Vocea lui Archer de Mia Sheridan

10/11/2017 · Vocea lui Archer a reuşit să-mi răscolească sufletul şi cumva să mă înfurie, dar amorţeala a perseverat pe măsură ce înaintam. Pe parcursul lecturii am retrăit frânturile din trecut simţind durerea, neputința, indiferența și am tot sperat că la final se va face dreptate.

Sursa: https://literaturapetocuri.ro/vocea-lui-archer-de-mia-sheridan-recenzie.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.