Ursul Pacalit De Vulpe Rezumat

Ursul Pacalit De Vulpe – Ion Creanga

Cautari similare:

Ion Creanga

3/21/2016 · Ursul pacalit de vulpe (de Ion Creanga) Diafilm si poveste audio.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=Bum_K2u3xBQ

URSUL PACALIT DE VULPE

URSUL PACALIT DE VULPE – Autor: Ion Creanga. Era odata o vulpe vicleana, ca toate vulpile. Ea umblase o noapte intreaga dupa hrana si nu gasise nicaieri. Facandu-se ziua alba, vulpea iese la marginea drumului si se culca sub o tufa, gandindu-se ce sa mai faca, ca sa poata gasi ceva de mancare.

Sursa: http://www.7p.ro/Default.aspx?PageID=1138

Ursul păcălit de vulpe (de Ion Creangă)

De la o vreme, ursul, nemaiputând de durerea cozei şi de frig, smunceşte o dată din toată puterea. Şi, sărmanul urs, în loc să scoată peşte, rămâne făr’ de coadă! Începe el acum a mornăi cumplit ş-a sări în sus de durere; şi-nciudat pe vulpe că l-a amăgit, se duce s-o ucidă în bătaie.

Sursa: https://gradinitawonderland.com/ursul-pacalit-de-vulpe-de-ion-creanga/

Ursul păcălit de vulpe – Ion Creangă – Cărțile Tinerilor

Nu știu dacă de aici a pornit dușmănia dintre vulpe și urs sau dacă, într-adevăr, după întâmplările povestite, cu umor, ursul a rămas fără coadă. În mod cert, am recitit cu plăcere nemuritoarea povestire a lui Ion Creangă. După o noapte lungă și fără rezultat, o …

Sursa: http://www.cartiletinerilor.com/ursul-pacalit-de-vulpe-ion-creanga/

Ion Creanga

1881-05-01 – 1881-05-09 Ziarul Timpul retipareste Amintiri din copilarie II de Ion Creanga. 1881-05-22 – 1881-05-23 Ziarul " Timpul" publica Taranul si Unirea, episod de la 1857 de Ion Creanga. 1881-09-01 Ion Creanga se afla la Bucuresti in Comisia Consiliului Instructiunii si …

Sursa: http://www.ioncreanga.eu/biografie.php

Ursul Pacalit De Vulpe

Ion CreangaCautari similare:

Ursul pacalit de vulpe

De la o vreme, ursul, nemaiputand de durerea cozei și de frig, smuncește o data din toata puterea. Și, sarmanul urs, în loc sa scoata pește, ramane far de coada! Începe el acum a mornai cumplit ș-a sari în sus de durere; și-nciudat pe vulpe ca l-a amagit, se duce s-o ucida în bataie.

Sursa: http://e-povesti.ro/povesti/ursul_pacalit_de_vulpe/

URSUL PACALIT DE VULPE

De la o vreme, ursul, nemaiputand de durerea cozii si de frig, smunceste o data din toata puterea. Si, sarmanul urs, in loc sa scoata peste, ramane far’ de coada! Incepe el acum a mornai cumplit s-a sari in sus de durere; si-nciudat pe vulpe ca l-a amagit, se duce s-o ucida in bataie. Dar sireata vulpe stie cum sa se fereasca de mania ursului.

Sursa: http://www.7p.ro/Default.aspx?PageID=1138

Cantec Ursul pacalit de vulpe

De vulpe-s păcălit. Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Cantec Ursul pacalit de vulpe" a fost adaugat in ziua de 2 mai 2015 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi ‘Cantece din povesti .

Sursa: https://www.cantecedecopii.com/cantec-ursul-pacalit-de-vulpe/

Ursul pacalit de vulpe de Ion Creanga

Desene animate – Ursul pacalit de vulpe. Poveste de citit Ursul pacalit de vulpe ALTE POVESTI AUDIO. Taranul pune vulpea in carul sau cu gandul ca se va folosi de frumoasa coada a vulpii. Dar vulpea, vicleana cum era, s-a trezit si a aruncat toti pestii din caruta pe drum, dupa care a sarit si a inceput sa ii manance cu lacomie.

Sursa: https://gokid.ro/ursul-pacalit-de-vulpe-de-ion-creanga-poveste-audio/

Ursul Pacalit de Vulpe

Ursul pacalit de vulpe. povestire . Ion Creanga. Povestirea este o specie a genului epic in proza, care relateaza fapte din punctul de vedere al unui narator care este martor, participant, sau ambele, la evenimentul povestit; are un singur fir narativ, accentul cade pa intamplari si nu pe personaje, iar dimensiunile povestirii se situeaza intre nuvela si schita.

Sursa: https://ro.scribd.com/document/349475082/Ursul-Pacalit-de-Vulpe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.