Selectează o Pagină

Un nou inceput – Kristin Hannah

Vezi carteaUn nou inceput – Kristin HannahAutor: Kristin Hannah

Sa Nu Plangi

Herg BenetCautari similare:

Herg Benet

Herg Benet – Sa nu plangi – Autoarea bestseller-ului New York Times "Fata cea buna", Mary Kubica se intoarce acum cu o poveste electrizanta despre obsesie si inselatorie, o poveste care iti da dependenta.In centrul orasului Chicago, o tanara pe nume Esther Vaughan dispare fara urma din apartamentul

Sursa: https://www.elefant.ro/sa-nu-plangi_2c0f7176-3313-4178-a5b0-a934f95041bb

Cum sa fac sa nu mai plang

Gandeste pozitiv, si incearca sa gasesti o parte buna, incearca sa gasesti ce inveti din fiecare experienta, fie ea pozitiva sau nu. Nu trebuie sa plangi din orice. Cu plansul nu rezolvi nimic, doar consumi timp si energie. Sa zicem ca se intampla ceva, cea mai buna prietena, in care avea incredere totala, te tradeaza.

Sursa: https://www.tpu.ro/adolescenti/cum-sa-fac-sa-nu-mai-plang/

TOP 12 filme de dragoste care te vor face să plângi …

14 Februarie se apropie rapid și nu toată lumea are pe cineva cu care să-și petreacă această zi. Nu-i nimic! Iubirea va veni pentru toată lumea, fiți fără griji. Am făcut o listă cu filme de dragoste perfecte pentru această perioadă.

Sursa: https://myzutv.ro/entertainment/top-12-filme-de-dragoste-care-te-vor-face-sa-plangi-garantat-id8914.html

Să nu plângi

Premiul Goncourt 2014. Nume de rezonanță al literaturii franceze actuale, Lydie Salvayre a primit pentru romanele sale mai multe premii importante, culminând în 2014 cu Premiul Goncourt pentru Să nu plângi.Opera sa este tradusă în peste douăzeci de limbi.

Sursa: http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/s%c4%83-nu-pl%c3%a2ngi

Nu ai cum sa nu plangi! Scrisoarea cutremuratoare pe care …

Nu ai cum sa nu plangi! Scrisoarea cutremuratoare pe care fiica lui Edith Gonzales i-a dedicat-o mamei sale: "Mi-ar fi placut sa fiu jumatate din femeia care esti tu"

Sursa: https://www.evzmonden.ro/nu-ai-cum-sa-nu-plangi-scrisoarea-cutremuratoare-pe-care-fiica-lui-edith-gonzales-i-a-dedicat-o-mamei-sale-mi-ar-fi-placut-sa-fiu-jumatate-din-femeia-care-esti-tu/

Un nou inceput – Kristin Hannah

Vezi carteaUn nou inceput – Kristin HannahAutor: Kristin Hannah