Regele Care A Refuzat Sa Moara – Zecharia Sitchin

Regele Care A Refuzat Sa Moara – Zecharia Sitchin

Zecharia Sitchin

Cautari similare:

Regele care refuzatsi moari

Regele care a refuzat sd moard reprezintd prima carte a autoru- lui publicatd post-mortem gi totodati prima sa lucrare de ficliune. Degi a fost scrisi sub forma unei povegti clasice, ea scoate la iveali fundamentul acelei perspective istorice absolut unice pe care o avea Zecharia, gi anume ci ,,in vremurile acelea, Uriaqii umblau pe Pdmint, dar gi in Viala de Apoi".

Sursa: https://cdn4.libris.ro/userdocspdf/760/Regele%20care%20a%20refuzat%20sa%20moara%20-%20Zecharia%20Sitchin.pdf

Regele care a refuzat sa moara

Regele care a refuzat sa moara – Anunnaki si cautarea nemuririi – Comanda cartea online – Zecharia Sitchin – Produs Cadou – Produs in stoc! – Livrare rapida. Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor ↪ ASCUNDE NOTA.

Sursa: https://www.librarie.net/p/288331/regele-care-a-refuzat-sa-moara-anunnaki-si-cautarea-nemuririi

Regele care a refuzat sa moara

Cartea Regele care a refuzat sa moara – Anunnaki si cautarea nemuririi. face parte din categoria carti Practice si timp liber-Spiritualitate-Diverse a catalogului LibrariaOnline.ro. Cartea este scrisa de catre Sitchin, Zecharia si a fost publicata la editura LIVINGSTONE .

Sursa: https://www.librariaonline.ro/practice/spiritualitate/diverse/regele_care_a_refuzat_sa_moara_anunnaki_si_cautarea_nemuririi-sitchin_zecharia-p10095880

Regele care a refuzat sa moara Zecharia Sitchin- Editie 2016

Regele care a refuzat sa moara reprezinta prima carte a autorului publicata post-mortem si totodata prima sa lucrare de fictiune .Desi a fost scrisa sub forma unei povesti clasice, ea scoate la iveala fundamentul acelei perspective istorice absolut unice pe care o avea Zecharia, si anume ca : "In vremurile acelea, Uriasii umblau pe Pamant, dar si in Viata de Apoi".

Sursa: https://www.edituraprestige.ro/tot-adevarul/regele-care-a-refuzat-sa-moara-de-zecharia-sitchin.html

Regele care a refuzat sa moara

Porneste in calatorie alaturi de Ghilgames si de tovarasul sau nemuritor, Enkidu. In incercarea de a scapa sortii enuntate de oracol, descopera Tabla Destinului menit lui Istar, lupta impotriva ostirilor lui Marduk si zadarniceste intrigile tesute de marele preot Enkullab, fratele vitreg al lui Ghilgames, care vrea pentru el coroana lui Ghilgames.

Sursa: https://carturesti.ro/carte/regele-care-a-refuzat-sa-moara-1048586

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.