Redreseaza Nava David Marquet

Redreseaza Nava David Marquet

Redreseaza nava! – L. David Marquet

 
L. David Marquet

Redreseaza nava! | L. David Marquet | carte tiparita

„Redresează nava” este un apel la acțiune, un manifest, pentru toți acei muncitori și șefi frustrați pentru care structura actuală de leadership pur și simplu nu funcționează. Trebuie să respingem modelul lider- subordonat și să privim lumea ca fiind un loc în care liderii de pretutindeni să dobânde

Sursa: actsipoliton.ro/david-marquet-redreseaza-nava.html

Redreseaza-ti nava! – L. David Marquet

L. David Marquet a creat caietul de lucru Redresează-ți nava!, pentru ca cititorii să poată aplica metodele sale în propria lor organizație. Cu întrebări și exerciții cuprinzătoare, acest caiet de lucru va ajuta cititorii să își creeze o comunitate de lucru bazată pe încredere și responsabilitate personală.

Sursa: carturesti.ro/carte/redreseaza-ti-nava-1663751

Redreseaza nava! – L. David Marquet – Libris.ro

"Redreseaza nava!" prezinta patru faze din straduinta lui David Marquet de a schimba in bine modul de interactiune de la bordul echipajului navei Santa Fe. In prima parte descrie cum trebuia sa se descotoroseasca de ideile vechi pentru a face loc unora noi. In urmatoarele patru parti descrie puntea spre lider-lider si pilonii de sustinere.

Sursa: www.libris.ro/redreseaza-nava-l-david-marquet-APO978-606-913-111-4–p1072173.html

Redreseaza Nava! – Audiobook – L. David Marquet

Redreseaza Nava! – Audiobook. L. David Marquet. 1.0 / 10 (1 voturi) Nota ta: … „David Marquet a fost ales special să redreseze un echipaj de submarin aflat într-o situație dificilă. Cu leadership și caracter, el nu doar că a redresat nava, ci a fost mentor pentru și a dezvoltat un număr fără precedent de viitori ofițeri …

Sursa: carturesti.ro/audiobook/redreseaza-nava-audiobook-1048328

Redreseaza nava | L. David Marquet | eBook

Leadershipul este arta, știința sau darul prin care unei persoane i se oferă posibilitatea și privilegiul de a direcționa gândurile, planurile și acțiunile celorlalți astfel încât să obțină și să comande obediența, încrederea, respectul și cooperarea loială a acestora. – Fundamentals of Naval Leader

Sursa: actsipoliton.ro/pdf-david-marquet-redreseaza-nava.html

Redreseaza-ti nava! – L. David Marquet

Redreseaza nava! prezinta patru faze din straduinta lui David Marquet de a schimba in bine modul de interactiune de la bordul echipajului navei Santa Fe. In prima parte descrie cum trebuia sa se descotoroseasca de ideile vechi pentru a face loc unora noi. In urmatoarele patru parti descrie puntea spre lider-lider si pilonii de sustinere.

Sursa: www.libris.ro/redreseaza-ti-nava-l-david-marquet-APO978-606-913-160-2–p1164815.html

Redreseaza nava! de L. David Marquet – Diverta

Redreseaza nava! prezinta patru faze din straduinta lui David Marquet de a schimba in bine modul de interactiune de la bordul echipajului navei Santa Fe. in prima parte descrie cum trebuia sa se descotoroseasca de ideile vechi pentru a face loc unora noi. in urmatoarele patru parti descrie puntea spre lider-lider si pilonii de sustinere.

Sursa: www.dol.ro/carti/autoeducare/autoeducare/redreseaza-nava-yactp0117.html

Redreseaza nava! by L. David Marquet

5/16/2013 · 6-stars! The best leadership book I have read in years. After having read different books that referenced USN Captain David Marquet‘s "Leader-Leader" approach (Steven R. Covey, Simon Sinek), I decided I just might learn something from a sailor.

Sursa: www.goodreads.com/book/show/48836850-redreseaza-nava

Redreseaza nava! de L. David Marquet | Act si Politon …

Redreseaza nava! Redreseaza nava! de L. David Marquet. Fii primul care adauga o recenzie! 47,00Lei. In stoc. În majoritatea organizațiilor, leadershipul se referă la cum să controlezi oameni. Cea mai mare parte din ceea ce este studiat, învățat și practicat astăzi în termeni de leadership urmează structura de lider-subordonat.

Sursa: carti.crestinortodox.ro/redreseaza-nava_5NXo5lzr0qFU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.