Preludiu – Ileana Vulpescu

Preludiu – Ileana Vulpescu

Cautari similare:

Preludiu

De cite ori trecea de poarta acestui spital parca i se lasa un nor negru inaintea ochilor, toata tineretea ii fusese tulburata de boala maicasii, care o aducea uneori zi de zi intre zidurile spitalului, pe vreme buna, Lidia se plimba cu maica-sa kilometri, prin curte, intre pavilioane, povestindu-l filme, piese de teatru, carti citite, fara nicio reactie din partea bolnavei, care-i atana de …

Sursa: https://carturesti.ro/carte/preludiu-1978777

Preludiu de Ileana Vulpescu-recenzie

Preludiu, de Ileana Vulpescu-recenzie Ileana Vulpescu (n. 21 mai 1932, Bratovoeşti, judeţul Dolj) este o o filologă , lexicografă , prozatoare, romancieră şi traducătoare română .

Sursa: https://literaturapetocuri.ro/preludiu-de-ileana-vulpescu-recenzie.html

Preludiu

Preludiu – Ileana Vulpescu "Convinsa de cand ma stiu ca omul propune si Dumnezeu dispune, cuminte si modest nu mi-am facut planuri. Viata m-a-nvatat sa tac si sa-nghit, m-a-nvatat sa nu-mi propun sa depasesc pe nimeni si nici propria umbra, m-a-nvatat sa ma uit mereu in jos, la mai mari suferinte decat a mea, m-a-nvatat sa-mbatranesc decent si mai ales sa pierd.

Sursa: https://www.emag.ro/preludiu-ileana-vulpescu-9786069323274/pd/DC1WYDBBM/

Ileana Vulpescu

Ileana Vulpescu (n.21 mai 1932, Bratovoești, județul Dolj) este o o filologă, lexicografă, prozatoare, romancieră și traducătoare română.. După o licență în Litere (limba și literatura franceză), la Facultatea de Filologie a Universității din București (1953-1958), a lucrat ca lexicograf la Institutul de Lingvistică al Academiei și a colaborat la redactarea lucrărilor …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ileana_Vulpescu

Preludiu de Ileana Vulpescu-prezentare

4/11/2017 · Preludiu,de Ileana Vulpescu-prezentare. Editura: Tempus. Preludiu este a doisprezecea carte scrisă de Ileana Vulpescu. Cartea Preludiu a apărut în luna aprilie 2017. “Convinsă de când mă ştiu că omul propune şi Dumnezeu dispune, cuminte şi modest nu mi-am făcut planuri.

Sursa: https://literaturapetocuri.ro/preludiude-ileana-vulpescu-prezentare.html

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

0
Rated 0 out of 5
0 din 5 stele (pe baza a 0 review-uri)
Excelent0%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.