Selectează o Pagină

Powered by Storytelling – Murray Nossel

 
Murray Nossel

Powered by Storytelling – Pagina de Psihologie

Powered by Storytelling este un reper important pentru orice persoană care vrea să transmită ceva la o ședință, să susțină o idee în fața colegilor și să asculte într-un mod care scoate la iveală cele mai bune povești din afaceri și din viață.“

Sursa: www.paginadepsihologie.ro/produs/powered-by-storytelling/

Powered by Storytelling – Branding | Editura Publica

Powered by Storytelling este un reper important pentru orice persoană care vrea să transmită ceva la o ședință, să susțină o idee în fața colegilor și să asculte într-un mod care scoate la iveală cele mai bune povești din afaceri și din viață.

Sursa: www.publica.ro/murray-nossel-powered-by-storytelling.html

Powered by Storytelling: Excavate, Craft, and Present …

11/27/2018 · Powered by Storytelling: Excavate, Craft, and Present Stories to Transform Business Communication [Nossel, Murray] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. HARNESS THE UNIVERSAL POWER OF STORYTELLING TO IMPROVE ALL OF YOUR BUSINESS COMMUNICATIONS. What’s your story? It’s a question human beings have been asking each other …

Sursa: www.amazon.com/Powered-Storytelling-Excavate-Transform-Communication/dp/1260011909

Powered by Storytelling: puterea poveștilor | Romanian …

Fie că ești manager, om de marketing, copywriter, om de vânzări, inginer, trainer sau ocupi orice altă funcție, cu siguranță și tu ai nevoie de puterea poveștilor în viața ta. De aceea, cartea Powered By Storytelling este unul din primii pași pentru a afla cum să spui povești extraordinare.

Sursa: romaniancopywriter.ro/powered-by-storytelling-recenzie/

Powered by Storytelling – Murray Nossel

Powered by Storytelling este un reper important pentru orice persoana care vrea sa transmita ceva la o sedinta, sa sustina o idee in fata colegilor si sa asculte intr-un mod care scoate la iveala cele mai bune povesti din afaceri si din viata. – Susan Adams, editor senior la Forbes .

Sursa: www.libris.ro/powered-by-storytelling-murray-nossel-PUB978-606-722-297-5–p10752154.html

Powered by Storytelling – Murray Nossel

Powered by Storytelling este un reper important pentru orice persoană care vrea să transmită ceva la o ședință, să susțină o idee în fața colegilor și să asculte într-un mod care scoate la iveală cele mai bune povești din afaceri și din viață. Susan Adams, editor senior la Forbes.

Sursa: carturesti.ro/carte/powered-by-storytelling-178339020

Amazon.com: Powered by Storytelling: Excavate, Craft, and …

11/27/2018 · Powered by Storytelling: Excavate, Craft, and Present Stories to Transform Business Communication – Kindle edition by Murray Nossel. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Powered by Storytelling: Excavate, Craft, and Present Stories to Transform Business Communication.

Sursa: www.amazon.com/Powered-Storytelling-Excavate-Transform-Communication-ebook/dp/B077ZHDL82

Powered by Storytelling – Book – Narativ

Powered by Storytelling Learn to tell a business-relevant personal story in 7 steps “If you think your enterprise doesn’t need great storytellers, this book will convince you that you’re wrong.With creativity and verve, Murray Nossel shows how to apply the power of narrative to marketing, manufacturing, management, and just about every corner of your business.

Sursa: narativ.com/powered-by-storytelling-book/

Powered by Storytelling – clb.ro

Powered by Storytelling este un reper important pentru orice persoană care vrea să transmită ceva la o ședință, să susțină o idee în fața colegilor și să asculte într-un mod care scoate la iveală cele mai bune povești din afaceri și din viață.

Sursa: www.clb.ro/powered-by-storytelling-0000175907–p342880.html