Omul Pictat

Omul Pictat – Seria Demon – Vol. 1 – Peter V. Brett

 
Peter V. Brett

Omul pictat – Wikipedia

Omul pictat (2008) (titlu original The Painted Man – Marea Britanie / The Warded Man – SUA) este un roman fantasy al scriitorului american Peter V. Brett. Este prima parte a ciclului Demon și a fost publicat pe 1 septembrie 2008 în Marea Britanie de HarperCollins’s.

Sursa: ro.wikipedia.org/wiki/Omul_pictat

Omul pictat (Seria Demon, partea I, paperback)

Locuieste in Brooklyn, impreuna cu sotia, fiica si doua pisici. In 2008 a publicat The Painted Man (Omul pictat, Nemira, 2014), primul volum din seria Demon. Sulita desertului (Nemira, 2015) este cel de‑al doilea volum, urmat de Razboiul la lumina zilei….

Sursa: nemira.ro/omul-pictat-seria-demon

“Omul Pictat (Seria Demon 1)” de Peter V. Brett – Ana are …

Însă când am căutat pe net detalii despre “Omul pictat” am zis “Pas”. Povestea unor copii care devin salvatorii omenirii nu prea m-a impresionat. Am găsit însă într-o recenzie o expresie care mi-a stârnit curiozitatea: Fantasy apocaliptic. Până acum nu am mai citit ceva care să fie catalogat așa.

Sursa: anaarecarti.ro/main/omul-pictat-seria-demon-1/

Omul pictat – Peter V. Brett

Prima parte din seria Demon. Omenirea a ajuns prizoniera unor creaturi ivite din adâncurile pământului când apune soarele, care distrug tot ce le iese în cale până în zori.

Sursa: carturesti.ro/carte/omul-pictat-247520

Planse de colorat cu Spiderman – Fise cu Omul-Paianjen

Downloadeaza planse de colorat cu Spiderman in actiune si imprima-le pentru a le colora. Urmatoarele desene cu Omul paianjen: Departe de acasa se pot descarca realizand click pe imaginea dorita. Imaginea la dimensiune maxima se va deschide intr-o fila noua in navigator. Da click dreapta pe imaginea deschisa si apasa „Salveaza imaginea ca..”.

Sursa: cristinapicteaza.com/ro/planse-de-colorat-spiderman/

Omul pictat de Peter V. Brett – Literatura pe tocuri

12/9/2015 · “Omul pictat” s-a dovedit o lectură palpitantă și interesantă, plină de acțiune. Recomand cartea tuturor celor care îndrăgesc genul fantasy. Aveți ocazia să întâlniți personaje de neuitat, scene palpitante, unele chiar șocante, multe intrigi, trădări, dragoste și foarte multă magie.

Sursa: literaturapetocuri.ro/omul-pictat-de-peter-v-brett-editura-nemira.html

Omul pictat de Peter V. Brett, Editura Nemira – recenzie …

Omul pictat este primul roman al scriitorului american Peter V. Brett, născut pe 8 februarie 1973 în Statele Unite, absolvent al University at Buffalo. Este prima parte a seriei The Demon Cycle, ce va avea 5 volume, din care ultimul este anunțat pentru 2017. Omul pictat a fost publicat in 2008 în Marea Britanie. La noi a apărut în 2014.

Sursa: www.delicateseliterare.ro/omul-pictat-de-peter-v-brett-editura-nemira-recenzie/

Omul Pictat – Seria Demon – Vol. 1 – Peter V. Brett

9/27/2016 · Cartea Omul Pictat – Seria Demon – Vol. 1 – Peter V. Brett face parte din categoria SF & Fantasy a librariei online Libris.ro si este scrisa de Peter V. Brett. Cartea a fost publicata la editura NEMIRA. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare.

Sursa: www.libris.ro/omul-pictat-seria-demon-vol-1-peter-v-nem978-606-579-859-5.html

Recenzie: Omul pictat (Demon #1) — Jurnalul unei cititoare

1/11/2015 · M-am apucat de citit Omul pictat pentru că a fost aleasă pentru Clubul de Lectură Nemira de la sfârșitul lunii. Și pentru că știam că în fața mea se așterneau minunatele săptămâni ale presesiunii și apoi mirifica sesiune, m-am gândit că dacă vreau să termin cartea până pe 26 ianuarie, atunci ar fi cazul să mă apuc din …

Sursa: jurnalul-unei-cititoare.ro/blog/2015/01/recenzie-omul-pictat-demon-1.html

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.