Selectează o Pagină

Buna, Ce Faci? – Olguta Buta

Olguta ButaCautari similare:

Top Cărți ce merită citite din 2019

Top Cărți ce merită citite din 2019 – cele mai noi cărți. Descoperă Top Cărți ce merită citite din 2019 – cele mai noi cărți, care se mențin în topul de bestseller săptămâni și chiar luni. Pentru a explora și alte categorii de cărți, dă click pe butonul de mai jos.

Sursa: https://www.booknation.ro/booklists/

Literatura Romana

Descopera oferta completa de Literatura Romana cu livrare rapida! Descopera pe UFI am o multime de produse la preturi avantajoase adunate de la magazine de top!

Sursa: https://ufi.ro/categorie-produs/beletristica/literatura-romana-beletristica/

Ce mesaj aveti pentru Barroso si Merkel?

10/16/2012 · Ce poti sa le spui unor astfel de oameni,care cu aroganta,nerusinare, sfidare,incalca in picioare votul a 7,4 milioane de oameni.Dupa ce alaturi de fmi,banca europena,ne-au obligat si cer in comntinuare sa distrugem toata industria noastra,pe care noi romanii am platit-o si nu Ceausescu si pe care unii au luat-o ca fier vechi,decat sa le fie …

Sursa: https://radu-tudor.ro/ce-mesaj-aveti-pentru-barroso-si-merkel/

Concurs

Va astept in continuare comentariile!! Dragilor, impreuna cu editura All, ne-am gandit sa organizam un mic concurs care sper sa va bucure! Premiile, 10 la numar, constau in seria de carti de bucate “24 retete delicioase si usor de preparat”.

Sursa: https://www.lauraadamache.ro/2013/06/castiga-24-retete-delicioase-si-usor-de-preparat.html

Antrenamente fitness pentru un corp ideal

ANTRENAMENTE FITNESS. Indiferent ce tip de program de antrenament am efectua: cu greutati mari, cu greutati mici, efectuand un numar mare de repetari sau dimpotriva, s.a.m.d. , la un moment dat plafonarea se va instala, in cazul unor persoane mai repede, in cazul altora mai tarziu. in acest caz nu ne ramane alta varianta decat sa recorelam dorintele, aspiratiile cu posibilitatile reale de care …

Sursa: https://www.pro-nutrition.ro/articole/antrenamente-fitness/