Necunoscuta Din Tanger

Necunoscuta Din Tanger

Necunoscuta din Tanger – Christine Mangan

 
Christine Mangan

Necunoscuta din Tanger de Christine Mangan, Editura Litera …

8/19/2019 · Necunoscuta din Tanger (Tangerine – 2018)Christine Mangan Editura Litera Colecția Buzz Books An apariție: 2019 Traducere: A.D. Bades Nr.pagini: 317 Christine Mangan a obținut titlul de doctor în limba engleză din partea University College Dublin, cu o teză despre literatura gotică din secolul al XVIII- lea și a făcut un masterat de scriere creativă la University of Southern Maine.

Sursa: www.delicateseliterare.ro/necunoscuta-din-tanger-de-christine-mangan-editura-litera-colectia-buzz-books/

Necunoscuta din Tanger (Christine Mangan) – Libraronline.ro

Necunoscuta din Tanger – Christine Mangan … l-am întâlnit pe Youssef la Cafe Tingis câteva zile mai târziu, la ora convenită. Stătea în picioare, sprijinit de zid. -Gata? mă întrebă zâmbind. Am surâs şi eu, gata să pornesc, să dau deoparte poveţele şi a

Sursa: www.libraronline.ro/carte/necunoscuta-din-tanger–i58496

Cartea “Necunoscuta din Tanger” de Christine Mangan cu 31% …

Necunoscuta din Tanger de Christine Mangan este cartea pe care o citeste de cateva zile Vali inainte de culcare. Ea spune ca este cea mai buna carte de acest gen pe care a citit-o in ultimii ani.

Sursa: www.marketwall.ro/necunoscuta-din-tanger-christine-mangan/6575

Necunoscuta din Tanger – Christine Mangan

Necunoscuta din Tanger … Ea nu s-a adaptat la viata din Maroc, prea tematoare ca sa se aventureze in cartierele agitate ale Tangerului si in caldura opresiva. Lucy – intotdeauna neinfricata si independenta – o ajuta pe Alice sa iasa din apartament si sa exploreze orasul. Curand insa, un sentiment familiar incepe sa puna stapanire pe …

Sursa: carturesti.ro/carte/necunoscuta-din-tanger-337827672

Necunoscuta din Tanger de Christine Mangan (Litera, 2019 …

Necunoscuta din Tanger de Christine Mangan (Litera, 2019) 19 aprilie 2019 6 mai 2019 Colectionarul carti noi 2019. PROMO : Livrare gratuită la orice comandă Elefant (martie 2020) Face parte din colecția Buzz books a editurii Litera, foarte posibil să o găsim și la chioșcurile de ziare la un preț foarte bun.

Sursa: blogulcolectionarului.net/2019/04/necunoscuta-din-tanger-de-christine-mangan-litera-2019/

Necunoscuta din Tanger – Christine Mangan – Editura Litera …

8/8/2019 · Necunoscuta din Tanger literatura universală. O copertă atrăgătoare, recomandări foarte bune, o locație exotică, caracterul mistery-thriller m-au împins spre acest roman. Suntem în Tanger

Sursa: literaturapetocuri.ro/necunoscuta-din-tanger-christine-mangan-editura-litera-recenzie.html

„Necunoscuta din Tanger” de Christine Mangan – fragment

Tanger, 1956. Ultima persoană pe care Alice Shipley s-ar fi așteptat să o vadă de la sosirea în oraș cu noul ei soț este Lucy Mason. După accidentul petrecut la Colegiul Bennington, cele două prietene – cândva colege de cameră nedespărțite – nu au mai vorbit vreme de peste un an. Dar iat-o pe Lucy, încercând să îndrepte lucrurile și să se întoarcă la vechile lor obiceiuri.

Sursa: citestema.ro/necunoscuta-din-tanger-de-christine-mangan-fragment/

Necunoscuta din Tanger, de Christine Mangan | Momente in viata

Necunoscuta din Tanger avea toate șansele să fie un thriller bun. Avea. Dar nu a fost atât de bun, deși a fost foarte bine scris. E foarte foarte nasol când se întâmplă așa. Autoarea a reușit să creeze o atmosfera plăcută, datorită locului în care a plasat acțiunea, i-a reușit și suspansul pe alocuri, dar nu a dezvoltat povestea.

Sursa: momenteinviata.ro/necunoscuta-din-tanger-de-christine-mangan/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.