Muzicantii Din Flutura – Dumitru Crudu

Muzicantii Din Flutura – Dumitru Crudu

Cautari similare:

Muzicanții și dansatorii moldoveni au fost premiați la …

„E o metadramă care se consumă sub ochii din ce în ce mai mirați ai lui Mihai Mihailovici și care își epuizează energiile pe fondul unor transformări sociale pline de turbulențe în care sunt atrași, într-o succesiune aiuritoare, toți eroii sau antieroii din romanul lui Dumitru Crudu.

Sursa: https://www.moldova.org/muzicantii-si-dansatorii-moldoveni-au-fost-premiati-la-festivalul-international-de-folclor-din-iasi/

Stiinta

Editura Stiinta , Librarius Online . Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or.

Sursa: https://librarius.md/ro/publisher/stiinta_165

Tiuk!

O sala de muzeu. Foarte multa lume buna. Foarte multe camere de filmat. Lumini orbitoare. Dumitru Crudu, nebarbierit si imbracat destul de jerpelit, citeste poezii in fata unei societati spilcuite. Toti cei care-l asculta pe Dumitru Crudu sint imbracati foarte elegant. A …

Sursa: http://tiuk.reea.net/9/cruduteatru2.html

Stiinta

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or.

Sursa: https://librarius.md/ru/publisher/stiinta_165

Editura Stiinta

Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu. Volumul reprezintă o selecţie din prozele scurte ale lui Dumitru Crudu, cel mai bun nuvelist basarabean la ora actuală. Atenţia cititorului e menţinută prin suspansuri, surprize, lovituri de teatru, poante, prin laconismul detaliilor.

Sursa: https://www.facebook.com/editurastiinta/posts/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.