Selectează o Pagină

Mara Dyer. Inceputul – Michelle Hodkin

 
Michelle Hodkin

Mara Dyer. Inceputul – Michelle Hodkin – Libris.ro

11/26/2018 · Cartea Mara Dyer. Inceputul – Michelle Hodkin face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult a librariei online Libris.ro si este scrisa de Michelle Hodkin. Cartea a fost publicata la editura TREI. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare.

Sursa: www.libris.ro/mara-dyer-inceputul-michelle-hodkin-TRE978-606-719-665-8–p1002185.html

Mara Dyer. Inceputul – Michelle Hodkin

Mara se trezește într-o bună zi la spital, fără să știe de ce se află acolo și ce anume i s-a întâmplat. Amintirile îi revin treptat și dureros, știe că a avut un accident îngrozitor, în care prietenii ei au murit, dar ea a scăpat aproape fără nicio zgârietură.

Sursa: carturesti.ro/carte/mara-dyer-inceputul-447785

Mara Dyer. Începutul (Mara Dyer, #1) by Michelle Hodkin

9/27/2011 · Mara Dyer. Începutul book. Read 15,688 reviews from the world’s largest community for readers. Mara se trezește într-o bună zi la spital, fără să știe de…

Sursa: www.goodreads.com/book/show/30585841-mara-dyer-nceputul

Mara Dyer. Inceputul de Michelle Hodkin – Literatura pe tocuri

9/20/2016 · “Mara Dyer. Începutul” e prima parte dintr-o trilogie și finalul ei te lasă încă implicat profund în lumea sa, ca orice serial foarte bun care te face să aștepți cu nerăbdare episodul următor. Stilul atent de artizan meticulos al scriitoarei, ce explica în timp şi cele mai mici amănunte care rămăseseră neclare, îți …

Sursa: literaturapetocuri.ro/mara-dyer-inceputul-de-michelle-hodkin.html

Mara Dyer. Începutul – Editura Trei

Michelle Hodkin a crescut în Florida, a mers la colegiu în New York și a studiat dreptul la Michigan înainte de a scrie primul său roman, Mara Dyer. Începutul, în 2011. A fost YALSA Reader’s Choice, iar volumul următor, Mara Dyer. Transformarea, a intrat direct pe lista de bestseller New York Times.

Sursa: www.edituratrei.ro/carte/michelle-hodkin-mara-dyer-inceputul/2928/