Mana Fatimei Carte

Mana Fatimei

RAOCautari similare:

Mâna Fatimei sau Hamsa – simbolul protecţiei divine …

Mâna Fatimei sau Hamsa ( arabă : khamsah , Khamsa (mână), de asemenea, romanizat , înseamnă literal " cinci " ) . Este o amuletă în formă de palmier, foarte populară în întregul Orient Mijlociu și Africa de Nord , frecvent utilizată în bijuterii, materiale și draperii, ilustrând mâna dreaptă deschisă, o imagine recunoscută la…

Sursa: https://nonjustice.wordpress.com/2014/02/12/mana-fatimei-sau-hamsa-simbolul-protectiei-divine/

Ce semnificație are Mâna Fatimei sau Hamsa

Hamsa, care înseamnă cinci, cunoscută și drept Khamsa, mâna Humes, Mâna Fatimei sau Mâna lui Miriam, este un simbol popular folosit în Orientul Mijlociu și nordul Africii, în special în credința islamică și evreiască. În cultura islamică, cele cinci degete ale mâinii sunt asociate cu cei cinci piloni ai islamului.

Sursa: https://www.eva.ro/psihologie/legatura-minte-trup/ce-semnificatie-are-mana-fatimei-sau-hamsa-articol-178047.html

Bratara Mana Fatimei din argint si snur rosu

Bratara mana Fatimei din argint rodiat si zirconii pavate (pietre semipretioase), marime reglabila. Mana Fatimei sau Hamsa reprezinta un simbol de protectie impotriva energiilor negative, aduce abundenta, fertilitate, prosperitate, noroc si sanatate. De asemenea ofera si protectie impotriva deochiului.

Sursa: http://silverbox.ro/produs/bratara-mana-fatimei-din-argint/

ACUM 50% REDUCERE

www.universulbijuteriilor.ro – ACUM 50% REDUCERE – Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii, talismane Feng Shui, pandantive unicat, talismane si amulete clasice, cadouri. Modele deosebite si unicate. Livrare prin posta si curier.

Sursa: http://www.universulbijuteriilor.ro/mana___palma_lui_fatima.htm

Mana Fatimei Bijuterii|Cadouri cu semnificatie|Be Spiritual|

Mana Fatimei– bijuterii cu implicatii deosebite …Be Special,Be Spiritual! Purtarea talismanelor norocoase sau a celor care alunga energiile negative din cale nu este un trend care s-a conturat in lumea moderna ci dateaza de mii de ani. Fiecare tip de talisman in parte are puterea sa proprie ajutand oameni de pe intreg mapamondul sa le lase sa actioneze in beneficiul lor.

Sursa: https://www.bespecial.ro/blog/2018/05/31/mana-fatimei-bijuterii/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.