Fraiero Ciprian Pop

Fraiero! – Ciprian Pop

 
Ciprian Pop

Ciprian Pop – Fraiero

Fraiero!, de Ciprian Pop Când merită să acorzi a doua șansă unei persoane. Au trecut vreo zece zile de când am luat minunata pauză, iar sentimentele mele pentru Dana s-au diminuat considerabil. Fiind în acelaşi liceu în care am învăţat şi eu, ştiam că urma să o întâlnesc la Balul Bobocilor.

Sursa: fraiero.ro/author/cipry92/

Recenzie "Fraiero!" de Ciprian Pop – Booknation.ro

5/28/2018 · In acelaşi timp, Ciprian Pop le permite celor din propria tagmă să adere la fraza: Oh, din astea şi eu am făcut! P.P.S.: Ema, te urăsc din tot sufletul! FRAIERO! Să ştii că acesta este acel “Fraiero!” de pe copertă. Aha, să nu uit: Cine o fi Ema? Cei care vor să fure startul şi să arunce un ochi la final, luaţi-vă gândul.

Sursa: booknation.ro/recenzie-fraiero-de-ciprian-pop/

Fraiero! Ciprian Pop ca şi autor. Recenzie ~ ADN de Femeie

Fraiero! Ciprian Pop ca autor este o carte care sigur a animat ziua în care am citit-o. Şi este una la care voi reveni pentru acele capitole super-amuzante! Acum, aştept să văd ce va face mai departe autorul, cu volumul II. Voi aţi citi cartea Fraiero! Ciprian Pop ca şi autor? Cum vi se par acest gen de cărţi?

Sursa: adndefemeie.com/2018/06/29/fraiero-ciprian-pop/

Fraiero! – Ciprian Pop

El si ea sunt cuplul model, isi fac planuri de viitor pe care, incet, incet, le pun in practica. Se casatoresc, fac copii, trec si de nunta de argint, au nepoti si traiesc fericiti toata viata pana la adanci batraneti…

Sursa: carturesti.ro/carte/fraiero-107315793

fraiero ciprian pop – Fraiero

Fraiero!, de Ciprian Pop Nu m-au lăsat în club, dar tot am reușit să intru. Banchetul s-a terminat la o oră la care, de obicei, pentru noi, abia atunci începea distracţia, aşa că ne-am decis să mergem în club. La intrare erau doi bodyguarzi imenşi care stăteau cu mâinile în sân.

Sursa: fraiero.ro/tag/fraiero-ciprian-pop/

Fraiero! – vol. 2 – Ciprian Pop – Cărturești Online

<p>Ştii genul acela de persoană care se îndrăgosteşte în adolescenţă de fata visurilor lui, pe care până și părinții ei îl plac?<br>Cuminte și care nu pierde nopțile prin cluburi?<br>El și ea sunt cuplul model, îşi fac planuri de viitor pe care, încet, încet, le pun în practică. Se căsătoresc, fac copii, trec şi de nunta de argint, au nepoţi şi trăiesc fericiţi …

Sursa: carturesti.ro/carte/fraiero-vol-2-411467810

Fraiero! – vol 1 by Ciprian Pop

Fraiero! este un roman plin de haz ce nu te va lăsa să întorci nici măcar o foaie fără să nu-ţi ştergi lacrimile de râs din colţul ochilor, cu un protagonist ireal de real în aventurile cărora este inevitabil să nu ne simţim şi noi părtaşi.

Sursa: www.goodreads.com/book/show/40034140-fraiero—vol-1

Recenzie Fraiero! – Ciprian Pop – Alina S

5/22/2018 · Fraiero! este romanul de debut al autorului Ciprian Pop, un roman apărut sub protecția Editurii Quantum Publishers, și primul încadrat în colecția „18+ Hot”. Fraiero! este un roman-jurnal în care autorul povestește despre cea mai frumoasă și tumultoasă perioadă a vieții, adolescența. Ciprian Pop își păstrează amintirile mai vii ca niciodată și are curajul să le …

Sursa: alinas.ro/recenzie-fraiero-ciprian-pop/

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

0
Rated 0 out of 5
0 din 5 stele (pe baza a 0 review-uri)
Excelent0%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.