Fiul Risipitor

Fiul risipitor – Danielle Steel

 
Danielle Steel

F.Charm – Fiul risipitor feat. Peter Larss (Videoclip …

10/4/2018 · Ma-ntorc fiu risipitor, fara viitor, ce-a batut la usi inchise, ce nu s-au deschis Am noroi pe ghete, talpa mi s-a rupt, prea multe regrete, atata timp pierdut Am lacrimi uscate, ce nu mi-au …

Sursa: www.youtube.com/watch?v=dXZlfRhB048

Pilda Fiului Risipitor – CrestinOrtodox.ro

5/9/2012 · Duminica Fiului Risipitor ne descopera ca pentru a invia din moartea pacatului este nevoie de pocainta. Daca am urmat fiului risipitor in cadere, trebuie sa-i urmam si in ridicare. Daca am cheltuit ca el mostenirea noastra harica, sa ne grabim, asemeni lui, sa ne intoarcem in bratele Parintelui Ceresc. Calea intoarsa catre tatal a fost posibila pentru ca si-a venit in sine.

Sursa: www.crestinortodox.ro/predici/predici-duminica/pilda-fiului-risipitor-99005.html

Duminica Fiului Risipitor – CrestinOrtodox.ro

11/4/2019 · Duminica Fiului Risipitor. Evanghelia ce se citeste in Duminica a doua din Perioada Triodului, Duminica Fiului Risipitor, ne arata importanţa pocaintei sincere pentru viaţa crestina in general si mai ales pentru pregatirea noastra duhovniceasca in vederea intalnirii cu Hristos cel Răstignit si Inviat.

Sursa: www.crestinortodox.ro/sarbatori/duminica-fiului-risipitor/

Fiul risipitor | Poezii creștine

Şi fiul cel risipitor, E biruit de-acelaşi dor. Să se despartă de cel drag, De tatăl şi de-al casei prag, Să plece-n gol necunoscut, Să fie fiul cel pierdut. Zadarnic încercai să-i spui, El îşi vedea de calea lui, Orice-ncercare-i în zadar, El vrea să devină porcar.

Sursa: poeziiscrise.wordpress.com/f/fiul-risipitor/?aff=3999

Pilda fiului risipitor – drama căderii și bucuria regăsirii

2/28/2016 · Acesta este sentimentul pe care l-a trăit fiul risipitor, îndepărtându-se tot mai mult de „casa părintească”, de valorile, formarea și educația primită, afundându-ne tot mai mult în mocirla păcatelor, în dezmierdări și desfrânări.

Sursa: ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/evanghelia-de-duminica/pilda-fiului-risipitor-drama-caderii-si-bucuria-regasirii-109747.html

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.