Cei Ramasi Si Cei Plecati

Cei Ramasi Si Cei Plecati – Parinoush Saniee

Parinoush SanieeCautari similare:

Cel care ma asteapta

Desi relatia lor este inocenta– cei doi abia daca indraznesc sa schimbe citeva priviri–, iubirea ii este descoperita, iar ea ajunge sa fie maritata cu forta. Din fericire, se nimereste sa aiba un sot care ii permite sa-si continue studiile si care, spre deosebire de barbatii din propria ei familie, nu incearca sa-i controleze viata pas cu pas.

Sursa: https://www.librariadelfin.ro/carte/cel-care-ma-asteapta-parinoush-saniee–i7565

Cel care ma asteapta- Parinoush Saniee

Parinoush Saniee s-a nascut la Teheran, in 1949, intr-o familie de intelectuali instariti. A absolvit Facultatea de Psihologie si este de profesie sociolog si psiholog. Pina in prezent a scris mai multe romane, printre care Cartea sortii si Valul Teheranului, dar cel care i-a adus notorietatea a fost Cel care ma asteapta, debutul ei editorial.

Sursa: https://www.librariadelfin.ro/carte/cel-care-ma-asteapta-parinoush-saniee–i8166

Top Cărți din Literatura Universală din 2019

Top Cărți din Literatura Universală din 2019. Descoperă Top Cărți din Literatura Universală din 2019, care se mențin în topul de bestseller săptămâni și chiar luni. Pentru a explora și alte categorii de cărți, dă click pe butonul de mai jos. arata toate categoriile

Sursa: https://booknation.ro/booklists/literatura-universala

Vindecare prin autotratament

Bazandu-se pe experienta personala in practica medicala si predarea artelor martiale, autorul expune peste o suta de metode si exercitii, pentru a fi practicate de cei ce sufera de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simt etc., dar si de cei care doresc sa-si intretina sanatatea pentru …

Sursa: https://www.libris.ro/vindecare-prin-autotratament-li-hesheng-met978-973-728-509-6.html

Vazduhul din cuvinte

indexcarti.ro Carti, muzica si filme Carti Beletristica Literatura Universala Vazduhul din cuvinte – Constantin Cublesan. Vandut de Libris +24262 Produse. Vazduhul din cuvinte – Constantin Cublesan Constantin Cublesan.

Sursa: https://indexcarti.ro/produs/vazduhul-din-cuvinte-constantin-cublesan/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.