Cartea O Viata Si Inca O Zi

O viata si inca o zi – Vol. 1 >> Alexandru-Mihai Gulie …

O viata si inca o zi – Vol. 1. Format 130×200. Număr pagini 272. Editura Bookzone. Autor Alexandru-Mihai Gulie. Anul publicării 2017. ISBN 9786069443033. Scor Bestseller.

bookzone.ro/carte/o-viata-si-inca-o-zi

 

O viata si inca o zi Vol.1 – Alexandru-Mihai Gulie – Libris

O viata si inca o zi este mai mult decat o poveste pe care o incluzi in categoria de carti de dragoste. Este un memento al incercarilor, al increderii, al dezamagirilor, al iubirii, al intimitatii si, nu in ultimul rand, al imperfectiunii iubirii.

www.libris.ro/o-viata-si-inca-o-zi-vol-1-alexandru-mihai-gulie-BOK978-606-9443-03-3–p21638007.html

 

O viata si incă o zi – Vol. 3 >> Alexandru-Mihai Gulie …

O viata si incă o zi – Vol. 3 Cumpara cartea scrisa de Alexandru-Mihai Gulie ️Livrare Rapida in Romania Retur in 30 zile ⭐Livrare internationala ⭕Comanda acum

bookzone.ro/carte/o-viata-si-inca-o-zi-vol-3

 

O viata si inca o zi Vol.1 – Alexandru-Mihai Gulie PDF …

Cartea O viata si inca o zi Vol.1 a fost scrisă de Alexandru-Mihai Gulie și a apărut in anul 2017 la editura BOOKZONE. Cartea are 272 de pagini și se incadrează in categoria Literatura Romana. Dacă iți dorești să citești cartea integral folosește butoanele de mai jos pentru a naviga la librăriile online care comercializează cartea O viata si inca o

booknation.ro/carti/carte-pdf.php?product_id=21638007

 

O viata si inca o zi Vol.2 – Alexandru-Mihai Gulie cel …

Cartea O viata si inca o zi Vol.2 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să iți placă timpul petrecut lecturand O viata si inca o zi Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru-Mihai Gulie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

booknation.ro/carti/carte.php?product_id=21638020

 

O viață şi incă o zi vol.1 de Alexandru-Mihai Gulie …

03/10/2019 · „O viață și incă o zi” este mai mult decat o poveste pe care o incluzi in categoria de cărți de dragoste. Este un memento al incercărilor, al increderii, al dezamăgirilor, al iubirii, al intimității și, nu in ultimul rand, al imperfecțiunii iubirii.

www.delicateseliterare.ro/o-viata-si-inca-o-zi-vol-1-de-alexandru-mihai-gulie-editura-bookzone-recenzie/

 

O viață și incă o zi vol. 3 de Alexandru-Mihai Gulie …

24/07/2020 · O viață și incă o zi, volumul 3, te va purta pe urmele unui destin spumos in căutarea iubirii eterne. „O viață și incă o zi” e un memento al incercărilor, al increderii, al dezamăgirilor, al intimității și, nu in ultimul rand, al imperfecțiunii iubirii. – Delicatese Literare. O viață și incă o zi, volumul 3 de Alex-Mihai Gulie continuă povestea din primul volum in …

www.delicateseliterare.ro/o-viata-si-inca-o-zi-vol-3-de-alexandru-mihai-gulie-editura-bookzone-recenzie/

 

O viață și incă o zi – volumul 1 | Alexandru-Mihai Gulie …

02/11/2018 · De această dată am avut ocazia să citesc cartea lui Alex Gulie, O viață și incă o zi. O lectură lejeră, puțin tristă, dar cu destule invățăminte. Lumea este mai mică decat pare. Iar oamenii ajung să fie aduși impreună chiar și atunci cand nu ințelegem motive și pare a fi imposibil. Putem spune că e mana destinului.

jurnaldemamica.net/2018/11

 

Recenzie ,,O viață și incă o zi” #1 de Alexandru-Mihai …

22/12/2018 · Titlu: O viață și incă o zi. Autor: Alexandru-Mihai Gulie. Editura: Bookzone. An apariție: 2017. Nr. pagini: 272 . Descriere: Totul era perfect, iar intalnirea noastră părea plănuită incă dinainte de apariția timpului.

magialiteraturii.wordpress.com/2018/12

 

O viata si inca o zi – Alexandru-Mihai Gulie – Raftul cu …

O viata si inca o zi, cartea lui Alexandru-Mihai Gulie, este strucurata in doua volume: Volumul 1 cu subtitlul “In aceasta viata, am pierdut-o. Oare ce va fi in acea zi?” si Volumul 2, avand subtitlul “In iubire, mereu vei gasi drumul spre casa.” Nu aveam cum sa nu observ cercul din partea dreapta sus, de pe coperta, pe care era scris cu litere de tipar …

www.femeiastie.ro/timpliber/raftul-cu-carti

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.